Stamppotbuffet en cabaretvoorstelling “Niet Eerlijk”

“Niet Eerlijk” zou het zijn om hier te zeggen dat de vorige versie van Stamppotbuffet & Cabaretvoorstelling in 2014 in zijn geheel alle hooggespannen verwachtingen overtrof. Het toen voortreffelijk bereidde buffet echter voldeed aan alle oer-Hollandse culinaire mogelijkheden en verwachtingen. Een groot aantal gemeenteleden deed zich dan ook in een gezellige setting in De hoeksteen tegoed aan boerenkool met worst en jus van gebakken spekjes, zuurkool met stoofpotje rundvlees en hutspot met gehaktbal en jus, appelmoes, piccalilly en mosterd. Bovendien werd hen nog een heerlijk toetje voorgeschoteld waarbij een keuze kon worden gemaakt uit chocolade- of chipolata bavarois met ijs en slagroom en tiramisu met ijs en Amarena kersen. Mede door dit succes en onder het motto “Onderzoek alle dingen en behoud het goede” heeft de AC voor aankomend Stamppotbuffet & Cabaretvoorstelling op vrijdag 5 februari dezelfde Chef-kok gevraagd zijn culinaire diensten weer te willen verlenen, zonder al te veel wijzigingen in menusamenstelling en receptuur.

“Niet Eerlijk” is de titel van de cabaretvoorstelling die cabaretier Kees Versteeg na het buffet -onder hetzelfde eerder genoemde motto- zal verzorgen. In deze avondvullende voorstelling kijkt Kees om zich heen, dichtbij en verder weg. Dan ziet hij dat het leven niet eerlijk is. Die conclusie is niet opzienbarend of lachwekkend, maar zijn benadering wel. ‘In dit programma’ vertelt Kees Versteeg ‘kom ik met een vreemde mix van simplistisch en filosofisch, serieus en bizar. En ook al denk ik soms dat ik alles weet, er blijven vragen. Wat is geluk? En is dat wel het hoogste doel in het leven? Er valt veel te lachen in deze show, maar ondertussen is er ook veel om over na te denken. Het programma is muzikaal, grappig en boeiend voor ieder mensenkind. Dat is dan wel weer eerlijk’.

Stamppot & Cabaretvoorstelling “Niet Eerlijk” vindt plaats op vrijdag 5 februari 2016 in De Hoeksteen. Het is mogelijk om in te schrijven voor alleen buffet (€ 12,50 pp), alleen voorstelling (€ 12,50 pp) of buffet en voorstelling samen (€ 25,00 pp). Inschrijven is mogelijk door een e-mail te sturen naar ac@pg-dehoeksteen.nl, even te bellen naar 0182-384161 of door in De Hoeksteen twee aanmeldformuliertjes in te vullen; één voor uw eigen administratie en de ander om in de daarvoor bestemde -duidelijk herkenbare- doos te doen. Aanvang van het buffet is 18.30 uur en de voorstelling begint om 20.30.uur. De AC ziet met belangstelling naar uw inschrijving uit en wenst u een gezellig avondje uit toe.