Een Romantisch 2019

Datum en tijd - 19 januari 2019 20:00 - 22:00
Klik op 'iCal" om in je agenda te plaatsen: iCal

H. Bartholomeusparochie

Komend jaar zingt New Voices romantische muziek. De eerste keer natuurlijk in ons traditionele nieuwjaarsconcert met borrel.

In 2019 zal dat in de Grote of Bartholomeuskerk te Schoonhoven worden gehouden op 19 januari met medewerking van violiste Lianne Visser, organist Gerben Mourik en huisdirigent Arjan Veen.

De klanken van Mendelsohhn, Brahms, Bruckner en anderen zullen klinken in beroemde koorwerken, maar ook in iets minder bekende stukken zoals het bijzondere Christus factus est van Bruckner.

Welkom om dit nieuwe jaar met een positieve en warme start te beginnen. Kaarten 15,00 euro aan de kassa of 12,50 in de voorverkoop.

Meer informatie www.newvoices.nl.

Kaart wordt geladen...