Eens wat anders doen: Potsdamweekend

Datum en tijd - 30 mei 2019 - 02 juni 2019 Hele dag

Potsdam

Van harte zijn wij a.s. Hemelvaartsweek-einde, van 30 mei tot en met 2 juni, uitgenodigd in de Sternkirche-Gemeinde te Potsdam.

Wij, dat zijn de gemeenteleden van De Hoeksteen van alle leeftijden. Gezinnen met jonge kinderen en jongeren, ook zéér welkom.

Wat gaan we doen?

Op Hemelvaartsdag rijden we naar Potsdam, na aankomst en warm welkom worden we ontvangen met koffie en koek, waarna we een korte Hemelvaartsviering hebben samen. Daarna brengen we de avond door in ons gastgezin.

Vrijdag is de themadag, deze wordt voorbereid door de mensen van de Sternkirche-Gemeinde. Het thema is dit jaar: “suche Frieden und jage ihm nach”. Voor de kinderen is er een eigen programma/opvang.

Zaterdag verzamelen we weer in de kerk en wordt, meestal aansluitend aan het thema, een cultureel uitstapje gemaakt.

Zaterdagavond hebben we een gezellige avond met elkaar in de kerk.

Zondag beginnen we met de kerkdienst, waar onze gesprekken van de afgelopen dagen de rode draad zijn en wordt samen het Avondmaal gevierd.

Rond de klok van één vertrekken we, na een heerlijke lunch, weer richting Schoonhoven.

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je eens wat anders doen in het Hemelvaartsweekeinde, aarzel niet om kontakt op te nemen! Voel je welkom om mee op reis te gaan!

Aad de Winter, 0182 – 38 23 02  potsdamgroep@pg-dehoeksteen.nl
Loes Breems, 0182 – 38 55 73 loes.breems@gmail.com