Ga mee naar Opwekking!

Datum: 19 februari 2020
Tijd: 00:00

Ik wil je uitnodigen om dit jaar mee te gaan naar Opwekking!

Van vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni 2020 organiseert Opwekking voor de 50e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Het thema voor dit jaar: Het komt door ZIJN naam

Voor meer informatie over de conferentie zie: http://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie

Al jaren gaan er groepen uit Schoonhoven (en omgeving) kamperen op de grootste camping van Nederland gedurende de pinksterdagen. De afgelopen jaren hebben zij bij elkaar gestaan en de saamhorigheid onderling is groot. Het lijkt mij mooi om met elkaar als groep te gaan vanuit de Hoeksteen en bij hen aan te sluiten. 

Ook voor jongeren is dit een heel mooi evenement. De jongeren uit Schoonhoven staan bij elkaar, in de buurt van de ouders en de sfeer onderling is erg goed. Er zijn verschillende dingen te doen en beleven, voor alle leeftijdsgroepen. Het is ook mogelijk om Opwekking een dag te bezoeken, we kunnen dan bijvoorbeeld met jeugd en/of ouders afspreken elkaar te ontmoeten op het terrein. 

Wil je mee kamperen geef je dan bij mij op. Doe dit zo snel mogelijk (uiterlijk woensdag 19 februari) dit in verband met een gunstige plek op het terrein. Is de mail van na 19 februari dan wordt deze helaas niet meer toegevoegd aan de eerste grote groep. Eventueel kan er een tweede groep worden gevormd.

Martine Cornax
06-53332897, ingmar-martine@ziggo.nl