Gospelkoor Shine AFGEZEGD

Datum: 19 april 2020
Tijd: 10:00

Helaas heeft gospelkoor Shine het optreden op zondag 19 april a.s.  i.v.m. de onzekerheid over het coronavirus moeten afzeggen.
Hopelijk kan er snel een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Aan de ochtenddienst van zondag 19 april aanstaande zal gospelkoor Shine uit Sliedrecht haar muzikale medewerking verlenen.

Gospelkoor Shine bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste koorleden tussen de 16 en 55 jaar. Het repertoire van Shine bestaat uit eigentijdse Engels- en Nederlandstalige liederen. Shine wil Gods naam eren en prijzen, en hoopt dat mensen iets van Gods liefde herkennen in de liederen die zij zingt.

Zondag 19 april is de eerste zondag na Pasen. We lezen Johannes 20: 19-31. Dit gedeelte gaat over de verschijningen van Jezus, onder andere aan Thomas, die maar moeilijk kan geloven dat Jezus is opgestaan. In deze dienst zal ruimte zijn voor gevoelens van blijdschap en twijfel naar aanleiding van de opstanding van onze Heer. We zingen een aantal uitbundige Paasliederen, maar ook een paar meer ingetogen liederen waarin twijfel doorklinkt. (Morgenlicht van Lev, Jezus Overwinnaar, Because he lives, Juicht, want Jezus is Heer, Wanneer ik u niet vind van Sela, enz.)

Van harte welkom!

Jacqueline Molenaar en ds. Agnes Gooijer