Van harte welkom op de Verdiepingscursus!

Datum en tijd - 18 september 2017 20:00 - 21:30
Klik op 'iCal" om in je agenda te plaatsen: iCal

Tapuitstraat

Maandag 18 september om 20.00 uur gaat de Verdiepingscursus weer van start, aan de Tapuitstraat 19.

Overweeg je om belijdenis te doen, dan kun je je bij deze cursus aansluiten. Ook als je al belijdenis hebt gedaan, of nog niet weet of je hier aan toe bent, kun je aan deze cursus deel nemen.

We gaan aan de slag met geloofsvragen en delen met elkaar wat ons bezig houdt, om samen nieuw zicht te krijgen op God, geloof en de Bijbel. We gebruiken daarvoor het boekje ‘Leven als christen’. van voormalig aartsbisschop van Canterbury Rowan Williams. Een inspirerende theoloog met oog voor de samenleving en de cultuur, die tegelijk op een verfrissende manier bronnen van het christelijk geloof weet aan te boren, waarvan ik hoop dat het ons op de cursus veel moois zal brengen. Heel welkom! Meld je aan bij ondergetekende via mail of telefoon.

Ds. Hanneke Ouwerkerk (ds.mj.ouwerkerk@pg-dehoeksteen.nl, 0182-359288)

Kaart wordt geladen...