Kinderen en ouders zijn van harte welkom bij deze Kerk-en-School dienst

Datum: 05 oktober 2014
Tijd: 10:00 - 11:30

De Hoeksteen

Op 5 oktober 2014 is er weer een dienst Kerk & School.
Juf Ineke Blanken coördineert deze dienst voor De Rank en juf Janneke Hagoort voor de Ichthus.

‘Jaren geleden is dit bedacht om te laten merken, dat we als kerk en school dezelfde gedachte uitdragen. Daarom wordt er in vier verschillende kerken op hetzelfde moment deze dienst gehouden, namelijk in De Hoeksteen, de Grote Kerk, de Rafael gemeente en in de kerk van Willige Langerak. En dan is het natuurlijk ook erg leuk als er dan ouders en kinderen na zo’n dienst zo enthousiast zijn, dat ze vaker naar de kerk willen.

Dit jaar hebben we het over Daniël. Op school vertellen we de belevenissen van Daniël. En in de dienst vertelt dominee Chris Koole over Daniël in de leeuwenkuil.

We zingen hier ook veel over en … juf Janneke Hagoort en ik laten ook wat zien, maar dat blijft nog een beetje geheim, een beetje schimmig’, aldus een geheimzinnige juf Ineke Blanken.

Een gedachte over “Kinderen en ouders zijn van harte welkom bij deze Kerk-en-School dienst”