Kliederkerk Schoonhoven

Datum: 29 september 2019
Tijd: 15:00 - 17:00

Samen sterk: het thema van Kliederkerk Schoonhoven

Het concept ‘Kliederkerk Schoonhoven’ heet zich na zes edities wel een beetje bewezen. Keer op keer is het samen kliederen, vieren en eten ontzettend gezellig en goed. Eind deze maand, op zondag 29 september 2019, wordt er weer een Kliederkerk georganiseerd in en om de Ichthusschool tussen 15.00 tot 17.00 uur. Het thema is dit keer ‘Samen sterk’.

Kliederkerk is een speelse vorm van kerk-zijn voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en de mensen om hen heen. Gezinnen die zich (opnieuw) willen verdiepen in het geloof in God. Wil je bedenken welke gezinnen in je omgeving je zou kunnen uitnodigen en meenemen?

Kliederkerk Schoonhoven wordt georganiseerd door een kleine stuurgroep en veel andere vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat de stuurgroep met regelmaat vernieuwt. Zie jij het zitten om je voor één of twee jaar in te zetten in de stuurgroep? Rondom catering, inhoud of PR van Kliederkerk Schoonhoven? Mail naar KliederkerkSchoonhoven@gmail.com of spreek ons aan op 29 september. Je kunt Kliederkerk Schoonhoven ook volgen via de Facebook-pagina.