Orgel en Fluitconcert Jaap den Besten en Marilou Krouwel

Datum: 21 juni 2014
Tijd: 20:00 - 21:30

Locatie
De Hoeksteen

Koning voetbal regeert: Nederland is door, Frankrijk hoogstwaarschijnlijk. Op zaterdag 21 juni zie je dat deze twee landen elkaar ontmoeten; een vriendschappelijk muzikaal duel dat bij voorbaat alleen maar winnaars kent.

Van Marilou Krouwel weten we dat ze zuiver, aanstekelijk en enthousiast fluit, en samen met Jaap den Besten speelt ze zeker een prachtige wedstrijd. Naast genoemde componisten staan overigens ook opgesteld voor Nederland: Hendrik Andriessen en voor Frankrijk: Louis Vierne. Van harte welkom en een prettige “wedstrijd” toegewenst.

Ze spelen werken van hoofdzakelijk componisten uit Frankrijk (0.a. Francis Poulenc en Henri Busset) en Nederland (o.a. Jaap Geraedts en Piet Post).

Al meer dan 15 keer trad Marilou Krouwel hier op, samen met Jaap den Besten, met Marleen Goethals en Jaap tijdens kerstmatineeconcerten, met Eelkje van der Woude en Jaap en met het “Utrechts Fluitkwartet”. Steeds weer weet zij haar publiek te boeien en te verassen met haar sprankelende en spontane fluitspel.

Mis het niet!