Rommelmarkt

Datum: 01 november 2014
Tijd: 09:30 - 16:00

Locatie
De Hoeksteen

Zaterdag 1 november is De Hoeksteen weer het toneel van een gezellige rommelmarkt. En “rommel” heeft in dit woordgebruik natuurlijk niets te maken met ondeugdelijk materiaal, maar alles met heerlijk rommelen, snuffelen, neuzen en misschien wel lekker vlooien in al het aangebodene.

En dat is ook dit jaar weer niet gering. Veel, vaak nog prima materiaal is het afgelopen jaar ingezameld en zal in de diverse kramen te koop worden aangeboden: van kinderspeelgoed tot gereedschap, van keukengerei tot tuinspullen, van kunst tot kitsch en van antiek tot compleet nieuw. Natuurlijk ontbreken ook de gebruikelijke onderdelen niet en zullen de oliebollen weer heerlijk bruin gebakken worden, zal de bloemenkraam er weer fleurig bij staan, het 21-spel worden gespeeld, het rad van avontuur worden gedraaid, de creakraam de mooiste creaties tonen en het Hoeksteen- restaurant weer op volle toeren draaien.

Met de superloterij zijn weer prachtige prijzen te winnen, waaronder de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 t.w.v € 300,00 en als hoofdprijs een kostbaar en uniek kunstwerk dat beschikbaar is gesteld door de maker ervan, kunstenaar Jan Leeuwenburgh. De winnaar hiervan heeft de keus uit maar liefst vier beelden, waardoor deze prijs een echt persoon- lijke wordt. De slechts 200 loten met elk 5 winkansen zijn voor € 15,00 telefonisch te bestellen via 0182-384161.

Van de dagopbrengst komt 75% ten goede aan het werk binnen de Hoeksteengemeente. De overige 25% zal worden verdeeld tussen twee doelen waarbij leden van onze gemeente nauw betrokken zijn.

Dit jaar zijn dat Wim Littel met Stichting Etike, deze stichting stelt zich ten doel om tienermoeders in Congo een betere kans te geven (www.stichting-etike.nl) en Wim van Ziel met de organisatie Habitat for Humanity, deze organisatie ondersteunt mensen wereldwijd bij de bouw van een eigen huis zodat het voor hen mogelijk wordt een zelfstandig en beter bestaan op te bouwen (www.habitat.nl).

Kom heerlijk rommelen, snuffelen, neuzen en lekker vlooien op zaterdag 1 november tussen 9.30 en 16.00 uur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.