Seizoensafsluiting De Cantorij voor iedereen

Datum: 17 juni 2019
Tijd: 20:00

Op zondagavond 26 mei vierden wij in De Hoeksteen samen met De Cantorij en voorganger Erick Versloot een prachtige Evensong. Dit bracht De Cantorij ertoe om voor haar jaarlijkse seizoensafsluiting op maandag 17 juni ds. Versloot opnieuw uit te nodigen om deze avond vorm en inhoud te geven. De predikant uit Woerden neemt ons in De Hoeksteen mee op een muzikale reis door de tijd en verschillende landen. We krijgen een beeld van dichters en componisten en horen de geschiedenis van het ontstaan van een lied en welke geschiedenis een lied later in mensenlevens heeft geschreven. Hij doet dat met ernst en gein, op informatieve, meditatieve wijze in woord en spel.

De Cantorij nodigt ook u en jou van harte uit daarbij aanwezig te zijn. Zo zullen we samen schatgraven en parels ontdekken in het Nieuwe Liedboek en deze uiteraard rond orgel of piano zingen!

De leden van De Cantorij, cantrix Tilly Koetsier en organist Jaap den besten zien u en jou graag tegemoet op maandag 17 juni om 20:00 uur in De Hoeksteen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.