Programma STARTZONDAG

Datum: 29 september 2019
Tijd: Hele dag

Op zondag 29 september is het startzondag.
Na de dienst met Heilig Avondmaal,  onder muzikale begeleiding van De Hoeksteenband, zijn er ‘s middags verschillende leuke activiteiten voor jong en oud.  

Dagplanning

Kinderen
Voor de kinderen zijn er veel leuke dingen om te doen! Ze gaan op allerlei manieren aan de slag. Ze gaan bouwen, spelletjes doen, versieren: alles kan, bijna alles mag! Voor jong en ouder, elk wat wils!

Escaperoom                                                                                                                        Heb jij weleens ‘opgesloten’ gezeten terwijl je, onder tijdsdruk, probeert te ontsnappen door middel van raadsels en opdrachten? Op de startzondag kun je zien hoe goed jouw puzzelskills zijn in de enige echte Hoeksteen Escaperoom! Hiervoor heb je kennis en doorzettingsvermogen nodig. We zijn heel benieuwd welk team dit het snelste lukt!?

Heel De Hoeksteen bakt (en luncht)
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gezamenlijk koffie en/of thee te drinken.
Op deze dag wordt  dit extra feestelijk door elkaar te laten proeven van allerlei baksels van andere gemeenteleden. Om dit mogelijk te maken wil ik je hierbij uitnodigingen  om in ook iets lekkers te bekken. Je kunt je hiervoor aanmelden door aan Jannie Poot (jannie.poot@gmail.com) te mailen  wat je wilt gaan bakken.
Voor de lunch wordt gezorgd.

Fotopuzzeltocht.
In en om de Hoeksteen zijn detailfoto’s gemaakt van verschillende objecten of voorwerpen. Probeer aan de hand van de detailfoto het object of voorwerp te vinden. Schrijf de naam van wat je ziet op, en probeer, als je alles hebt gevonden, het verborgen woord te raden.

Waarderende Gemeente Opbouw
Naast deze activiteiten is ook ruimte voor een goed gesprek over wat het geloof voor jou betekend. Wat is vruchtbaar in onze gemeente? Wat gaat er goed? Wat is positief? Wat zijn de momenten van “Nu ben ik trots op en blij over mijn gemeente? Want dit geeft mij energie, troost, vertrouwen,  blijdschap, hoop en werkt bevrijdend!

Wij zijn enthousiast over deze dag en wij hopen jullie ook!

Commissie Startweekend