Zin in wandelen?

Datum en tijd - 12 januari 2019 09:00 - 16:00

De Hoeksteen

Wandelen maakt niet alleen de spieren los, maar ook de tongen. Met elkaar wandelen kan je nader tot elkaar brengen, het kan op een andere manier ruimte geven voor een gesprek met elkaar.
De eerstvolgende keer is op zaterdag 12 januari 2019, van ca. 9.00 uur tot ca. 16.00 uur.

Het plan is om een stadswandeling te maken in Woerden o.l.v. een gids van het Gilde in Woerden. Een week van tevoren stellen we u op de hoogte van enkele details en precieze tijden. We vertrekken om ca. 9.00 uur vanaf de Hoeksteen met de auto naar Woerden. (Graag zelf wat eten meenemen.)

Het plan is om ook de Bonaventurakerk, de Lutherse kerk en de Petruskerk te bezoeken. Evt. kan na afloop van het programma de keuze gemaakt worden het Stadsmuseum te bezoeken. (Entree hiervoor 5 euro, voor 65+ en mensen met een biebpas 2.50 euro en met museumkaart gratis.)

Waarschijnlijk zullen de kosten rond de 6.50 euro bedragen, daarboven evt. vergoeding benzinekosten chauffeurs.

Voor wie: iedereen die zin heeft in wandelen en de zin van wandelen met elkaar ziet. We nodigen U van harte uit!

Graag aanmelden vóór 4 januari 2019, dit kan bij: Lianne Vreugdenhil : liannevreugdenhil@hetnet.nl; tel.:385063 of 06-33109487.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.

Kaart wordt geladen...