Zin in wandelen in de veertigdagen tijd?

Datum en tijd - 06 april 2019 16:00 - 18:00
Klik op 'iCal" om in je agenda te plaatsen: iCal

De Hoeksteen

ZIN IN WANDELEN De eerstvolgende wandelingen in de veertig dagen tijd zijn op zaterdag 9 maart en zaterdag 6 april, 16.00 uur, vertrek vanaf De Hoeksteen.

We vertrekken vanuit De Hoeksteen voor een wandeling in stilte naar de Jacobuskerk in Cabauw, de andere zaterdag naar de kerk in Ammerstol. Hier hebben we een kleine viering met elkaar. Voordat we weer naar huis gaan, kunnen we wat eten en drinken. Het is mogelijk om met de auto naar De Hoeksteen terug te gaan. Neemt u zelf wat eten mee?

Voor wie: iedereen die zin heeft in wandelen en de zin van wandelen met elkaar ziet. We nodigen U van harte uit mee te wandelen!

Aanmelden voor de eerste wandeling graag vóór 4 maart, voor de tweede wandeling graag vóór 2 april bij: Lianne Vreugdenhil, 0182 – 38 50 63, liannevreugdenhil@hetnet.nl

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.

Kaart wordt geladen...