Aanbrengen akoestisch plafond entreehal

Ondanks de afgelasting van de kerkdiensten, zijn de werkzaamheden aan de entreehal gewoon doorgegaan.
Het plafond is van nieuw akoestisch materiaal voorzien om de akoestiek te verbeteren.

Met zoveel glazen wanden en harde materialen was het vaak erg lawaaierig, waar veel mensen tijdens gesprekken last van hadden. Na evaluatie van alle adviezen hebben wij offertes aangevraagd om de aanwezige plafondplaten te verwijderen, de balken te beitsen en nieuwe geluiddempende platen aan te brengen.

Het werk is in de afgelopen weken uitgevoerd door Van Herk Bouw. De werkzaamheden vereisten de inzet van rolsteigers en daarmee getraind personeel. Maar toch hebben vrijwilligers van onze kerk meegeholpen met o.a. het uit- en inruimen en na de oplevering met het schoonmaken. Het werk is intussen klaar en opgeleverd.
Het ziet er netjes uit met frisse kleuren, maar het belangrijkste is de geluiddemping. Wij denken een aardige geluidsreductie te hebben bereikt.
Hartelijke dank aan alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan dit project.

(Foto’s: Stefan van ‘t Hof).