“Als ik je weer zie…”

Dit zongen in de coronatijd 2020/2021 enkele artiesten in een gelegenheidssamenstelling. Ze bezongen het gemis van elkaar en de vreugde die er zou zijn als ze elkaar weer zouden ontmoeten.

Vanuit die gedachte, maar zeker vanuit dankbaarheid tot God, wil de kerkenraad op zaterdag 11 juni a.s. ook u allen weer zien en ontmoeten. We willen dat in een ontspannen sfeer doen, want het accent ligt echt op elkaar weer even spreken na twee jaar zo weinig contact. Wat een zegen dat het weer kan, ook al weten we dat corona nooit weg zal zijn. En hoe leuk is het dan om met elkaar een hapje te eten en een drankje te drinken.

We hebben daarom gedacht aan een Amerikaans buffet: iedereen neemt iets mee en we delen met elkaar, tenzij u speciale dieetwensen hebt, dan houdt u dat voor uzelf apart. Dus komt u met z’n vieren, neem dan niet voor 10 mensen mee, ook al staat dat heel hartelijk. We willen het beperken tot eten dat koud geserveerd kan worden, want dat is gewoon praktisch. Wij zorgen voor glaswerk, bestek en bordjes en ook de drankjes worden door ons verzorgd.

Er is oppas en vertier voor de kinderen, zodat ook zij zich vermaken en de ouders niet steeds ‘aan’ hoeven te staan.

Bij mooi weer gebruiken we vooral het kerkplein. Het buffet zal in de kerkzaal worden opgesteld. Bij regen verplaatsen we alles naar binnen: ‘er gaan tenslotte toch vele makke schapen in een hok’.

Het programma is als volgt:

Inloop vanaf 16.00 uur; om 16.15 uur heffen we het glas en om 17.15 uur wordt het buffet geopend. Om 19.00 uur gaan we allen weer huiswaarts  met hopelijk een heel tevreden gevoel en goede zin om de zomerperiode in te gaan.

U kunt zich  aanmelden via het speciaal aangemaakte mailadres: Hoeksteen11juni2022@gmail.com of  via de antwoordstrook van het formulier dat in de hal van de Hoeksteen ligt.
Wilt u dat s.v.p. doen vóór 29 mei, zodat wij verder kunnen met de voorbereiding.

Wij hopen u op zaterdag 11 juni om 16.00 uur te mogen begroeten!

 Namens de Kerkenraad,

 Els de Vries, preses