Avondmaalscollecte 2021

De afgelopen twee jaar zijn de opbrengsten van de avondmaalcollectes naar het Leger des Heils gegaan. Vanaf januari 2021 gaat de opbrengst van deze collecte naar een lokaal doel.

Voor 2021 was het doel van de avondmaalscollecte om te voorzien in een elektrische duo-fiets voor woonlocatie de Populier van de Gemiva-SVG groep in Schoonhoven. De duofiets die zij in gebruik hadden, was in eigendom van restaurant Rivero en werd geleend door de Populier.
Nu heeft Rivero besloten de fiets te schenken aan de bewoners van de Populier, wat natuurlijk een geweldige uitkomst is voor de woongroep. Van de opbrengsten van de eerste avondmaalscollecte heeft de fiets een grote onderhoudsbeurt gekregen. Nu de fiets niet meer gespaard hoeft te worden van de avondmaalscollecte is de diaconie op zoek gegaan naar een ander lokaal doel.

Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat we een ander mooie bestemming voor de opbrengsten van de Avondmaalscollecte hebben gevonden. Het Thomashuis in Schoonhoven zou graag een tandemfiets met accu hebben om er makkelijker op uit te kunnen trekken met de bewoners. Vanaf nu zal de opbrengst van de collecte naar dit lokaal doel gaan.

Wij hopen dat dit doel u aanspreekt en dat u gul zult doneren. Via de Samen houden wij u op de hoogte van de vorderingen van dit project.

Hartelijke groet uw diakenen.


te Schoonhoven en Willige Langerak