Kaars P.G. de Hoeksteen

Bericht van overlijden

Zojuist kregen wij het trieste bericht dat onze oud-predikant Anje van der Kevie op 72-jarige leeftijd is overleden.
Hij is donderdag op zijn fiets door een achteruit rijdende auto geschept in het buurtschap Veele (op een paar km afstand van zijn woning in Veelerveen) en toen naar het UMCG in Groningen gebracht, waar ze hem in slaap hebben gehouden. En in die slaap is hij dus overleden.
Heel tragisch, omdat hij juist weer aan het herstellen was van een ernstige longontsteking, waarvoor hij Oudejaarsdag voor bijna twee weken was opgenomen in het ziekenhuis.
Er is een condoleance in de P.G. kerk in Vriescheloo op donderdagavond. De uitvaartdienst is vrijdag om 11.30 uur in de Vennekerk in Winschoten.

Namens de Kerkenraad