De Dementie-vriendelijke kerk

Geestelijke zorg bieden aan dementerende leden van de geloofsgemeenschap. Annemarie Roding-Schilt schreef een praktisch boek met tips en voorbeelden.

Foto voor boekjeDit boekje is bestemd voor iedereen die zich in gemeente of parochie bezighoudt met de pastorale zorg. Niet alleen voor ‘kerkelijke professionals’ en ambtsdragers, maar ook voor betrokken vrijwilligers die zich met hart en ziel voor hun naasten inzetten. Natuurlijk is het boekje ook ondersteunend voor hen die in hun persoonlijke omgeving zorgen voor iemand die lijdt aan dementie. De Dementie-vriendelijke kerk is vooral een praktisch boekje, met tips, aanwijzingen en voorbeelden. Geschikt om individueel te lezen, maar ook als ondersteuning bij een training of workshop.

Auteur: A. Roding-Schilt
Uitgeverij: Narratio