Eline Bakker in Schoonhoven

Nadat haar lied ‘Jezus Overwinnaar’ miljoenen keren werd gestreamd, ze haar eerste EP met vijf nummers uitbracht en drie liederen ook door Opwekking werden overgenomen, is Eline Bakker niet meer weg te denken uit de Christelijke muziekindustrie. De liederen die ze schrijft zijn een reflectie van de momenten die ze in haar leven meemaakt. Zo ook het nieuwe album ‘Terug naar Eden’, waarop ze zingt over een periode waarin ze twijfelde aan het geloof en terugging naar het begin.

Eline hoopt en bidt dat haar liederen mensen helpen om (opnieuw) die intimiteit met hun Maker te vinden. Dat de mensen die de muziek horen en zingen daarmee geholpen worden hun eigen ‘Eden-moment’ te hebben met God. Eline is ambassadeur van Compassion. Compassion bevrijdt kinderen uit armoede in Jezus naam. Daar zal ze ook even stil bij staan tijdens haar concert.

Op 21 mei komt Eline Bakker naar Schoonhoven om een concert te geven in de CSG Willem de Zwijger aan de Kamerlingh Onnesdreef. Inloop is vanaf 19:30 uur. Het concert begint om 20:00 uur. Entree € 15,- p.p.

U kunt hierbij aanwezig zijn door de QR-code te scannen of door HIER te klikken.

We hopen u van harte te ontmoeten.

Evangelische gemeente de Levensbron.

te Schoonhoven en Willige Langerak