Elke zondag welkom

ELKE ZONDAG OM 10.00 UUR WELKOM IN DE HOEKSTEEN

Inmiddels zijn velen van u gewend om zich in te schrijven voor de dienst op zondagochtend. Als u niet wilt of durft te zingen dan wordt er voor u een plaatsje gereserveerd op de galerij.

De inschrijving via de website sluit op zaterdag om 10.00 uur, maar als u na dit tijdstip besluit om toch naar de kerk te gaan, kunt u zich aanmelden bij één van de kerkenraadsleden.

De ervaring heeft ons inmiddels geleerd, dat er eigenlijk elke zondag voldoende ruimte is. Omdat er crèche en kindernevendienst (4 tot 8 jaar) is, zijn er ook geen belemmeringen meer voor jonge gezinnen.

Na afloop kunt u – als het weer het toelaat – op het kerkplein genieten van een kopje koffie of thee en er is limonade voor de kinderen.

We nodigen u dan ook van harte uit!