Follow-up

De laatste avond van dit seizoen is alweer in aantocht voor de Follow-uppers, een leuke club van 50/60  plussers die inmiddels leuk en goed contact met elkaar hebben (opgebouwd). Met serieuze onderwerpen leren we elkaar beter kennen en met de favoriete spelletjesavonden hebben we pret.

Voor de laatste avond op donderdag 8 juni hebben we gemeend weer eens iets anders te organiseren. We gaan op pad: De Landwinkel in Polsbroek. We worden daar ontvangen door de enthousiaste Margriet en Harry met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers. Margriet gaat voor ons wat lekkers bakken en wanneer je er meer van wilt, kan het meel of de cakemix in de winkel gekocht worden.

Ze verzorgen een rondleiding over het bedrijf en kaasmakerij en vertellen daarbij over het ontstaan van de boerderij en winkel en hun passie en liefde voor het vak.

We sluiten de avond af met een drankje en verschillende appelsappen uit de winkel, maar ook meegebrachte fris o.i.d. wordt geschonken. Ondertussen kunnen we proeven van de verschillende kazen en andere lekkernijen. Natuurlijk is er gelegenheid om ook in de winkel te kijken en te kopen. Dat wordt gewaardeerd maar is zeker niet verplicht! Voel je vrij.

We willen graag wel van tevoren weten wie er meegaan om ook een planning voor het vervoer te maken. De winkel, kaasmakerij en het erf zijn rolstoeltoegankelijk. Geef je op wanneer je enthousiast geworden bent via jboulogne1515@gmail.com of 0620032698.
Vermeld er ook bij of je de beschikking over vervoer hebt en evt. wilt rijden of graag wilt meerijden. Dan gaan we dat verzorgen. We willen graag om 19.30 uur vanaf de Hoeksteen vertrekken. De vrijwillige bijdrage voor deze avond is € 3,00 p.p.

Een hartelijke groet,
John en Cobi

te Schoonhoven en Willige Langerak