Gebruiksplan Hoeksteen

Vanaf juli 2020 beginnen de kerkdiensten in De Hoeksteen weer met gemeenteleden.
Na een periode van uitsluitend online diensten mogen er weer ‘gewone’ kerkdiensten plaatsvinden, rekening houdend met het ‘nieuwe normaal’. Dit betekent anderhalve meter afstand, niezen in de elleboog en bij verkoudheid en ziekte thuisblijven. We hanteren geen leeftijdsgrens. Gemeenteleden van 70 jaar en ouder worden als de kwetsbare groep aangeduid door het RIVM en dienen zelf dus extra alert te zijn.
Daarnaast blijven de diensten online uitgezonden worden en zijn de avonddiensten tot eind september 2020 afgelast.

Vanwege de situatie rond corona is onze kerkelijke gemeente verplicht om een gebruiksplan te hebben. Hierin staan de inrichting, de organisatie en procedures tijdens de zogenoemde controlefase van de coronacrisis beschreven.
Klik op de link hieronder om dit gebruiksplan te bekijken.

Gebruiksplan – PG de Hoeksteen