GEMEENTEZONDAG

Gemeentezondag met nieuw ingekomen leden

Na de ochtenddienst van zondag 11 juni houden we een gezellige gemeentezondag met een speciaal welkom aan allen die de afgelopen jaren nieuw in onze gemeente binnengekomen zijn. U krijgt als nieuw ingekomen lid ook persoonlijk een uitnodiging thuisbezorgd.

Alle andere leden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom op deze ochtend om elkaar te ontmoeten en (nog beter) te leren kennen onder het genot van koffie/thee en lekkers. Voor kinderen is er opvang en activiteit geregeld. Ter afsluiting willen we graag gezamenlijk lunchen. Hiervoor wordt gezorgd. 

Iedere taakgroep binnen onze gemeente wordt gevraagd om zich op deze dag kort aan de nieuwe leden te presenteren, zodat ook zij hun weg kunnen vinden binnen onze gemeente en zich wellicht bij een taakgroep willen aansluiten. Voor deze presentatie valt te denken aan een folder, een PowerPoint, een poster of een lid van de taakgroep die zelf wat vertelt bij een statafel. We hopen op deze manier een bron aan activiteit en creativiteit te kunnen laten zien en zo samen verder te bouwen.