Geslaagde rommelmarkt

Een zeer geslaagde rommelmarkt. Dankzij het weer, de goede voorbereidingen was het een erg druk bezocht samenzijn. De vele mensen maakten een rommelmarkt de moeite waard. Ook de appelflappen en de oliebollen vonden weer gretig aftrek. De bloemen, de boeken. In de creahoek wa het een komen en gaan.

Maar ook de massages… Ieder jaar weer iets nieuws… En wat goed om te zien dat op het laatst weer een kerk ontstaat waarbij netjes geordend alle stoelen weer op hun plek komen te staan. Trots op deze gemeente.

2 gedachten over “Geslaagde rommelmarkt”

1. Mooie foto’s!

Het was een geweldige dag met een geweldige opbrengst!

10.000 euro!!!

Iedereen bedankt namens de Activiteitencommissie.

2. Het was een bijzonder geslaagde dag met mensen die er zin in hadden, zowel de verkopers (sters) als de belangstellenden. Het is goed om zo, niet alleen in de kerk te staan, maar ook deel uit te maken van het stadsgebeuren, en we dus over de kerkmuren heenkijken. Doorgaan zo.

Reacties zijn gesloten.