Gezocht – creatieve talenten

Lijkt het u leuk om uw talent een keer te delen met kinderen van de basisschoolleeftijd? U kunt denken aan een avond bloemschikken, schilderen, kettingen maken, hout bewerken, enz. Samen met de leiding verzorgt u dan één woensdagavond in het komende knutselseizoen. Op deze manier hopen we de kinderen kennis te laten maken met verschillende creatieve bezigheden en hebben we ook gelijk leiding genoeg, want dit is helaas nog niet het geval… We hopen daarom dat er enthousiaste mensen gaan reageren.
Wilt u wel meedoen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jack Rodenburg (jack.rodenburg@ziggo.nl , 0648137665) of Renske Copier (renske_langerak@hotmail.com , 0625186865).

Wat de kinderen betreft: op woensdagavond 12 oktober gaan we van start met de club, van 18.45- 20.00 uur. Het is voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. We komen niet elke week maar eens in de twee weken bij elkaar en maken er dan een gezellige avond van met elkaar! Soms wat knutselen, soms een spelletje, soms misschien nog wel iets anders. Tot dan!
De volgende clubavonden tot het eind van dit jaar zijn op woensdag 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december en 21 december.