Hij laat ons steeds nieuwe dingen zien

We kunnen terugkijken op een mooi afscheid van onze dominee Frans Willem Verbaas. Met een afscheidslied en een map vol afscheidshanden (met wensen) als cadeau, hebben de kinderen de dominee bedankt en veel succes gewenst in zijn nieuwe kerk.

De komende maanden gaan we tijdens de nevendiensten in de leer bij Mattheüs. Als leerlingen van een zomerschool verdiepen we ons in wat de evangelist te vertellen heeft, elke week met een nieuw element van zijn grote verhaal. Als hij vertelt over het Koninkrijk van God, laat hij steeds nieuwe dingen zien. ‘Kijk, dit hoort ook bij het Koninkrijk! En dit ook nog! En heb je dat al gezien?’ Zijn voorraad verhalen en wonderlijke woorden lijkt onuitputtelijk, het Koninkrijk is te groot om in een keer te kunnen beschrijven.

Op zondag 22 juni nemen weer een aantal kinderen afscheid van de kindernevendienst. Deze kinderen zijn na de zomervakantie welkom bij de jeugdkerkdiensten.