Hoeksteenkamp: ik wil het liefst 3 keer per jaar op kamp

Van 3 tot 5 juli ’15 werd voor het tweede jaar het Hoeksteenkamp georganiseerd. Met 29 tieners en 5 begeleiders brachten we het weekend door op de veluwe in Vierhouten.

Ondanks het warme weer en het enorme slaapgebrek bleef de sfeer opperbest. We hebben mooie gesprekken gevoerd, leuke spelletjes gedaan, een indrukwekkende excursie naar het verborgen dorp gehad, heel erg vaak afgekoeld in het meertje op het kampterrein, heel heel veel lol gehad en afgesloten met een prachtige mini kerkdienst, voorgegaan door onze nieuwe predikante ds Hanneke Ouwerkerk.

Quotes van de tieners zelf op de appgroep na afloop van het kamp:

• Ze (Hanneke) praat goed met jongeren toen ik half wakker was, en kamp was geweldig (John)
  • S’Avonds op het veld was supergezellig met weerwolven en muziek (Thijs)
  • Ik vond het kamp- mede door de boeiende variatie aan activiteiten- weer net zo leuk als vorig jaar! De dienst was ook goed in elkaar gezet voor deze doelgroep (Joren)
  • Het was supergezellig, ik wil het liefst 3 keer per jaar op kamp. (Angeline)
  • Drie keer? Ik zou wel elke dag op kamp willen, gwn 365 dagen per jaar en elke week met zo’n mooie dienst door de dominee. (Nick)
  • SUPER! Chille leiding dat met alles meedoet. Nachten zijn het leukst. Dienst was boeiend en niet zo saai als in de kerk. Een jaar wachten tot volgend kamp duurt te lang (Jolien).
  • Jolien jij verwoordt in een klap ook mijn belevenis (Rinske).
  • Het was echt suppper leuk! Ik wil volgend jaar echt 2 weken ofzo! Maar we moeten wel naar een plek waar we een kampvuur kunnen maken, dat miste ik heel erg, maar de muziek maken en weerwolven spelen was echt super! (Charlotte).
  • In een woord was het kamp ge wel dig! (Jette)
  • Het was een te gek kamp met iedereen! Superleuke dingen gedaan en vooral veel lol gemaakt, kan niet wachten tot volgend jaar (Julia).
  • Hoeksteenkamp, wat moet je erover zeggen. Is teveel voor zo’n klein stukje, ik zeg niks. Enige is dat volgend jaar elke jongere uit de kerk en omstreken mee MOET! Onvergetelijke en geweldige ervaring (Joriam).
  • Ondanks dat ik aardig ziek was geworden was het weer een superkamp (Ivana).
  • Het was een superleuk kamp met allemaal gezellige mensen, leuke activiteiten , een mooie dienst en heerlijk weer. Op naar volgend jaar! (Danielle).

Ook voor ons als leiding was het een prachtig kamp, we gaan met veel plezier het Hoesteenkamp 2016 voorbereiden.

Groet,

Henk, Jolanda, Ronald, Jack en Carla.