huisbijbelkringen

Vanuit de gemeente kwam in de afgelopen tijd de vraag op naar het opzetten van huisbijbelkringen, vanuit een verlangen naar ontmoeting, verdieping en geloofsopbouw.

Kringen bestaande uit zo’n 6 tot 8 gemeenteleden van verschillende leeftijden, die in een vaste samenstelling om de week bij elkaar komen bij een van de kringleden thuis, en zich samen verdiepen in een Bijbelboek. De kerkenraad juicht dit voorstel van harte toe en daarom zullen deze kringen vanaf januari opgestart worden! Elke kring zal één (of twee) kringleider(s) hebben, die het gesprek leidt en de praktische zaken met de kring afstemt.
De kringleiders worden toegerust door de beide predikanten. Het Bijbelboek dat dit seizoen gelezen en besproken zal worden op de kring, is het Bijbelboek 1 Petrus. Wil je je vast inlezen, dan kun je het bijbehorende boekje vast aanschaffen (1 Petrus, Nelly van KampenBoot). Dat zal later ook kunnen via de kringleiders.

Wil je meedoen aan een van deze Bijbelkringen, meld je dan aan via ds. Hanneke Ouwerkerk (bij voorkeur via ouwerkerkmj@gmail.com of 0182-359288)! Tot 20 december kun je je aanmelden, daarna zullen de predikanten de kringen vormen en krijg je via je kringleider bericht van de kring waarbij je bent ingedeeld.

Geef bij je aanmelding vast aan welke avond(en) je voorkeur heeft, en of je eventueel bereid zou zijn om kringleider te worden. Dan kunnen we daar bij de indeling van de kringen rekening mee houden. Weet je heel welkom om deel te nemen!

Mede namens ds. Agnes Gooijer,
ds. Hanneke Ouwerkerk