Info-avond pleegzorg

Pleegzorg in de Jeugdzorgregio Midden-Holland bestaat al lang. Echter, sinds vorig jaar mag de christelijke pleegzorgaanbieder Stichting Timon fors uitbreiden in deze regio. We hebben hiervoor vergunning ontvangen vanuit de gemeenten. Hier zijn we erg dankbaar voor.

Om dit gestalte te geven organiseren we informatie-avonden in deze regio voor het werven van nieuwe christelijke pleegouders.
De nood in ‘pleegzorgland’ is groot, veel kinderen wachten op een plekje in een christelijk gezin.

Hieronder vind u een opzet voor de komende informatie-avond op D.V. 26 november a.s. in Stolwijk, hetgeen u dan eventueel over kunt nemen in uw kerkblad. Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw medewerking.

D.V. 26 november a.s. organiseert Stichting Timon een informatieavond over pleegzorg. De avond is bedoeld voor mensen die overwegen pleegouder te worden. Op deze avond vertellen wij u alles over pleegzorg en de manier waarop u pleegouder kunt worden bij Stichting Timon. Stichting Timon is dringend op zoek naar christelijke pleegouders in uw regio. Veel kinderen wachten op een plekje in een normaal gezin waar zij veilig op kunnen groeien. Helpt u ons mee om deze kinderen te helpen?

Datum: 26 november 2020

Locatie: Het Kwartier Stolwijk, Jan Steenlaan 16b, Stolwijk.

Aanvang; 19.30 inloop, start 19.45

Voor meer info en aanmelden: www.deeljethuis.nl

Met vriendelijke groet,

Corinne de Gelder – de Jong
Medewerker Werving & Selectie Pleegzorg
Pleegzorg Zuid West

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdagmiddag


Regiokantoor Dordrecht
Korte Parallelweg 1 3311 JN Dordrecht
Algemeen telefoonnumer: 0800-6940070   Mobiel: 06-15280349

C.de.Gelder@timon.nl www.timon.nl