Knutselclub de Ark

Hou je van knutselen?
Dan is er goed nieuws!!!

Op woensdag 12 oktober gaat de club in De Hoeksteen weer beginnen. De kinderen die al eerder geweest zijn, weten vast nog hoe leuk het is. Weet jij nog niet wat we doen op de club, en hoe gezellig het is? Kom dan gerust eens langs om een keer te kijken. Je bent van harte welkom!

Voor wie?

De club is er voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool, en is er van oktober t/m april. Jullie kunnen dit jaar één keer per twee weken bij ons komen voor een gezellige avond (dus niet meer elke week, maar wel een kwartiertje langer). Soms gaan we knutselen, soms spelletjes doen, en soms misschien nog wel iets anders. Af en toe hebben we een gast die een creatieve avond verzorgt. En aan het eind van het seizoen hebben we een geweldig uitje.

Wanneer?

De clubavonden zijn dit jaar op woensdagavonden
van 18.45 – 20.00 uur.

Zet nu alvast de volgende datums in je agenda:
12 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november,
7 december en 21 december.

De kosten bedragen 50 eurocent per keer, dat is om materiaal van te kopen. En je krijgt ook een glaasje fris. Je hoeft geen lid te worden, en je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen. De clubavonden worden gehouden in De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2. Wil je eerst nog informatie?

Mail, bel of app dan even met Jack Rodenburg (jack.rodenburg@ziggo.nl , 06-48 13 76 65) of Renske Copier (renske_langerak@hotmail.com , 06-25 18 68 65).

We zien jullie graag op de club!! Tot ziens

Groeten van de leiding

te Schoonhoven en Willige Langerak