Kandidaat

De Kerkenraad heeft in de vergadering van maandagavond jongstleden unaniem besloten (na eveneens een unaniem advies van de beroepingscommissie) om Agnes Gooijer-Snel als kandidaat voor te dragen voor een beroep in onze gemeente. Ze is proponent en werkt al ruim 4 jaar in de Lier. Samen met haar man en 3 kinderen woont ze in Berkel en Rodenrijs. Zij zal (na uitbrengen en aanname van het beroep) in de Hoeksteen als predikante worden bevestigd.

De gemeente heeft kerkordelijk de mogelijkheid om binnen 5 dagen bezwaar te maken tegen de procedure bij de scriba (bezwaar tegen de kandidaat is kerkordelijk niet mogelijk).

Een gedachte over “Kandidaat”

1. Zusters en broeders. Ik weet wel dat ik op het beroepingswerk geen enkele invloed kan (en mag) uitoefenen. Maar, vanwaar die haast. Waarom moeten wij afgaan op de ongetwijfeld goede werk van de beroepingscommissie. Graag had ik in een gemeenteavond eens een preek van de a.s. predikante gehoord om af te tasten tot welke richting van de PKN zij zich aangetrokken voelt.Ook wat meer inlichtingen verkregen over waar b.v. de a.s predikante denkt te gaan wonen. Ja, zeker die gemeenteavond die er niet is geweest zit mij hoog. Theo Voorrips.

Reacties zijn gesloten.