KerstMarxt

Op zaterdag 16 december houden we een kleinschalige ‘kerstmarxt’ in de hal van De Hoeksteen. Met de opbrengst wil de Vriendenkring Marx de kerkelijke gemeente in Marx op pastoraal en diaconaal gebied verder ondersteunen. (Kijk HIER voor meer informatie over Vriendenkring Marx.)

WAT KUNT U VERWACHTEN?

  • Diverse dames van onze bloemencommissie maken voor deze markt kerststukjes om te verkopen. Aan de wekelijkse bloemstukken in de kerk en niet te vergeten de prachtige liturgische schikkingen kunt u zien hoe hoog de dames de lat leggen met betrekking tot smaakvolle bloemschikkingen. Dat belooft dus wat!
  • Peter Breems staat met een kraam van Gert-Jan de bakker, waar u tulband, banketstaaf, kerststol of oliebollen kunt kopen. De gehele netto-opbrengst is voor MARX.
  • We verkopen een lekkere winterthee, ook leuk om cadeau te geven!
  • Tijdens de zomerkampen in Marx werd het Russische rijstgerecht PLOV geserveerd zagen we op de foto’s. Naast rijst, vlees en wortels gaan er heel veel kruiden in. Op de ‘kerstmarxt’ verkopen we zakjes met deze kruiden en u ontvangt het recept er gratis bij.
  • Wilt u koffie drinken met wat lekkers erbij? Warme chocolademelk met slagroom? Of een heerlijk kopje eigengemaakte erwtensoep? Dat kan allemaal in ons KOEK EN ZOPIE café!

U BENT VAN HARTE WELKOM OP DE

VAN 10.00 UUR TOT 14.00 UUR

Vriendenkring MARX

Bekijk HIER de poster.

      te Schoonhoven en Willige Langerak