Kinderkerstfeest: ‘De Herberg zit vol’

Op zaterdag 19 december om 19:00 vieren we het kinderkerstfeest en zal de kerstmusical uitgevoerd worden door kinderen van de Kindernevendienst. Dit jaar heet de kerstmusical “De herberg zit vol!”. Het is een met humor geschreven kerstmusical die je meeneemt in het eeuwenoude verhaal van het kindje in de kribbe. De musical biedt aansprekende personages, originele scènes, sprankelende liedjes en bovenal een mooie kerstboodschap.

Herbergier Nathan zit in de stress. Zijn herberg in Bethlehem zit te vol. Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome heeft bevolen dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen niet te stuiten. Allerhande reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de kleine herberg tot aan de nok. Nathan weet niet wat hij ermee aan moet! 
Ondertussen vinden Jozef en de zwangere Maria een plekje in de stal. Uitgelaten herders vertellen in de herberg een verhaal over engelen en er doen geruchten de ronde over de geboorte van een koningskind. Nathan wil alle verhalen afdoen als onzin. Maar dan staat er opeens een fonkelende ster aan de hemel en dienen zich drie wijze mannen uit het Oosten aan….

We nodigen iedereen uit (groot en klein!) om het kerstfeest met ons te komen vieren!

de herberg 2

Een gedachte over “Kinderkerstfeest: ‘De Herberg zit vol’”

  1. Veel geoefend en mooie liedjes ingestudeerd.
    De kinderen zijn enthousiast en leven helemaal toe naar de uitvoering. Fijn om bij zo’n gemeenschap als de Hoeksteengemeente te mogen horen. Tel je zegeningen.

Reacties zijn gesloten.