Kliederkerk 10 april

Op zondag 10 april is er een bijzondere editie van Kliederkerk Schoonhoven: Pasen met Joy!  Worshipband Joy is bekend van TENTdagen en de andere worshipavonden die zij organiseren in Schoonhoven, Bergambacht e.o. Ook het kidskoor van basisschool De Rank zal optreden tijdens Kliederkerk op 10 april!
Van harte welkom om deze extra bijzondere Kliederkerk bij te wonen!

Het concept van Kliederkerk bestaat uit samen kliederen, vieren en eten. Inmiddels alweer een aantal jaar wordt Kliederkerk Schoonhoven georganiseerd op PCB Ichthusschool, maar (let op!) voor deze editie wijken we uit naar de locatie BARAQ (ook bekend als het Bastion), adres: Het Bastion 5 in Schoonhoven. De tijden zijn ook iets anders, we starten iets eerder: om 14.45 uur. Kliederkerk duurt tot ongeveer 17.00 uur

Kliederkerk is een speelse vorm van kerk-zijn voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en de mensen om hen heen. Gezinnen die zich (opnieuw) willen verdiepen in het geloof in God. Wil je bedenken welke gezinnen in je omgeving je zou kunnen uitnodigen en meenemen?

Kliederkerk Schoonhoven wordt georganiseerd door een kleine stuurgroep en veel andere vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat de stuurgroep met regelmaat vernieuwt. Zie jij het zitten om je voor een periode van zo’n twee jaar deel te nemen in de stuurgroep van Kliederkerk Schoonhoven?
Mail naar KliederkerkSchoonhoven@gmail.com of spreek ons aan op 10 maart. Je kunt Kliederkerk Schoonhoven ook volgen via de Facebook-pagina.

te Schoonhoven en Willige Langerak