KND online stopt

Hoi allemaal!

Door het coronavirus hadden we de laatste tijd alleen online kindernevendienst. Maar nu je weer naar de kerk kan komen, gaan we daarmee stoppen. Wij vonden het heel leuk om jullie online te “ontmoeten” en filmpjes te maken. Bij die filmpjes werden ook bloopers gemaakt. Die zetten we maar niet online. Zo gilde er soms een kind of vogel door het filmpje heen of een van de juffen liep een stoel omver tijdens een opname. Oeps!

Jullie zijn allemaal weer op zondag  welkom bij de kindernevendienst in De Hoeksteen. Wel even van tevoren aanmelden. Dit kan online op de website van de kerk.
In de kindernevendienst gaat het om een verhaal uit de Bijbel en doen we daar iets leuks mee. We knutselen, doen aan drama, we doen spelletjes en we praten over het verhaal: wat betekent dit verhaal voor ons vandaag?

Mocht je niet naar de kerk kunnen komen, dan kun je met ons meedoen. Wij volgen namelijk een leuk en gratis programma:

Je moet je wel even aanmelden met een mailadres en dan kun je elke zondag bij het Bijbelverhaal en de werkjes.

Zien we je snel weer in de kerk? Of doe mee via bovenstaande website?

Groetjes, van de leiding van de kindernevendienst

De Here zegent jou en Hij beschermt jou

Hij schijnt Zijn licht over jouw leven

Hij zal genadig zijn en heel dicht bij je zijn