Komt Allen Tesamen

Op eerste kerstdag hopen we weer ‘Komt Allen Tesamen’ met elkaar te vieren in de Ark in Schoonhoven. Iedereen die graag de kerst wil vieren samen met anderen, is hierbij van harte uitgenodigd. De folders daarvoor worden binnenkort huis aan huis verspreid.

De werkgroep is blij dat het na een paar stille jaren door de coronaperiode weer mogelijk is om een feestelijke kerstviering en een maaltijd met elkaar te houden.

Gezien het aantal gasten van zo’n 100 tot 125 personen gedurende de vorige jaren, kun je wel stellen dat deze activiteit duidelijk voorziet in een behoefte.

De organisatie is opgestart en er wordt de komende weken uitgekeken naar vrijwilligers die in de voorbereidingen mee willen doen door bijv. folders te verspreiden. Maar ook naar mensen die op de kerstmiddag mee willen doen in de Ark om alle gasten de middag te bieden die we hen toewensen. Of die u uzelf toewenst? De zaal zal tenslotte moeten worden klaargezet, de tafels gedekt, de mensen ontvangen en het eten opgediend.

De komende weken zal ik op zondag zorgen dat er lijsten zijn waarop mensen zich in kunnen schrijven als medewerk(st)er. Wilt u er alvast eens over nadenken? Misschien is het wat voor u?

Of wilt u zich vast opgeven als medewerk(st)er? Dat kan: 06-23972170 of peter.breems001@kpnmail.nl

Met vriendelijke groet, Peter Breems

te Schoonhoven en Willige Langerak