Luci Schermers

Graag wil ik me even voorstellen nu ik deze maanden ds. Hanneke Ouwerkerk vervang.  Ik ben Luci Schermers, predikante van de Ontmoetingskerk in Krimpen aan de Lek. Voor ik in de gemeente ging werken ben ik geestelijk verzorger geweest in een verpleeghuis en in een verzorgingshuis. Ook ben ik 10 jaar werkzaam geweest als geestelijk verzorger in het IJsselland Ziekenhuis.

Aan het begin van mijn theologiestudie (1981) heb ik een ‘snuffelstage’  gedaan in de Hoeksteen. Ds. P.S. Veldhuizen was mijn begeleider.  Hoe bijzonder is het, nu mijn emeritaat in de verte begint te dagen,  weer een paar maanden in de Hoeksteen werkzaam te zijn.  Het voelt alsof de cirkel rond komt.

Ik ben deze periode  twee dagen per week in de gemeente aan het werk. Daarbij ligt het accent op pastoraat en het leiden van een paar kerkdiensten.  Ik hoop met u op inspirerende vieringen en waardevolle  ontmoetingen.

ds. Luci Schermers

lm.schermers@gmail.com

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van onze predikanten.