Musical ‘Ruth, van graf tot wieg’ Een verhaal van hoop

Gastvrijheid – verwelkomen van vreemdelingen – weerbaarheid van vrouwen en een klassiek liefdesverhaal: Ziehier de ingrediënten van de musical Ruth. Een prachtig verhaal uit de Bijbel en bijzonder actueel. En dat alles in de vorm van een musical.

Ruth-Van-Graf-tot-WiegHet belooft een prachtig spektakel te worden. En U kunt er bij zijn. Op zaterdag 18 en zondagmiddag – en avond 19 april is de musical te zien in De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan.

Leden en niet-leden van de Hoeksteen-gemeente, stuk voor stuk talentvolle acteurs, zangers, muzikanten en dansers – zijn al maanden bezig met repeteren.

De Hoeksteen heeft een jarenlange traditie van het opvoeren van succesvolle musicals. Na Ester, Saul en Paulus staat dit jaar Ruth op het programma. Niet alleen spelers en zangers repeteren wekelijks. Er moest ook kleding komen, een decor, catering en niet te vergeten, professionele regie, choreografie, zangtraining, belichting en geluid. De Hoeksteen heeft het allemaal in huis.

Het verhaal

Het verhaal van Ruth en Noömi is niet alleen een verhaal van crisis en verdriet, maar vooral ook een verhaal vol hoop. Hoe diep de crisis ook is, er is altijd hoop lijkt het te willen zeggen. Uiteindelijk is dit een verhaal van graf tot wieg, en niet andersom.

Kaarten bestellen:

Je kunt er bij zijn. Kaarten kosten € 10 en € 5 voor kinderen tot en met 12 jaar. Via deze link kun je reserveren en betalen. Mocht je een vraag willen stellen mail die dan aan ruth@pg-dehoeksteen.nl of bel 06 520 711 45.

Wij stellen jouw bezoek zeer op prijs.