Pancake Party – Generations Meet

Zaterdag 26 november a.s. organiseren we een Pancake Party! Dit evenement is een samenwerking tussen ‘De 30ste Verdieping’ en de daaropvolgende generaties in de kerk.

Hoe en wat? De verschillende generaties van de Hoeksteen ontmoeten elkaar bij een heus pannenkoekenbuffet (verzorgd door ons als veertigers/vijftigers/zestigers)! Daarna kan iedereen smullen van het ‘Dertigers Dessert’ (een toetjesbuffet wat de dertigers met elkaar zullen verzorgen). De kinderen van de dertigers zijn ook uitgenodigd; speciaal voor hen de pannenkoekenkeuze. De kids kunnen hun eigen pannenkoek versieren! Speciaal voor hen ook de timing van dit event: van 16.00 uur ‘s middags tot 19.00 uur ’s avonds.

De 30ste Verdieping is sinds eind 2013 actief in onze gemeente. Hun formule blijkt succesvol! Daarom willen wij (Linda v.d. Galiën en Joke en Jan Posthuma) die ook graag toepassen voor de opvolgende generaties. Bovendien leggen we graag het contact met de dertigers in de kerk. Als aftrap organiseren we samen met de dertigers de ‘Pancake Party – Generations Meet’. We hopen dat jullie je in groten getale voor dit feestelijke evenement zullen aanmelden. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 19 november via lvdgalien@gmail.com.

Er is geen entreeprijs, we vragen alleen om een onderdeel voor het pannenkoekenbuffet mee te brengen. Bij de bevestiging van uw aanmelding sturen wij u een lijst waarop u kunt aangeven wat u wilt meenemen. In verband met de aanmeldtermijn worden de benodigde hoeveelheden pas in de laatste week voor het evenement bekendgemaakt. We houden jullie daarvan op de hoogte!
Hartelijke groet, mede namens Linda en Bart van Deursen van ‘De 30ste Verdieping’,

Linda v.d. Galiën, Joke en Jan Posthuma.