Potsdamweekend AFGELAST

Oproep

De Hoeksteengemeente onderhoudt al 27 jaar vriendschappelijke contacten met de Sternkirchengemeinde in Potsdam.
Bij de start, in 1993, heeft de kerkenraad de uitdrukkelijke wens uitgesproken dat deze partnerschap zo breed mogelijk zou worden gedragen door onze gemeente.

In het weekend van Hemelvaartsdag (21 t/m 24 mei 2020) zal er weer een delegatie gemeenteleden uit onze partnergemeente bij ons te gast zijn.
Wij willen ons in dat weekend in gesprekken en creatieve uitingen met elkaar verdiepen in Psalm 27.
Graag willen wij u en jou nu alvast van harte uitnodigen om hieraan deel te nemen en te ontdekken wat een geestelijke rijkdom zo’n Hemelvaartsweekend te bieden heeft.

Gastadressen gezocht

Zoals het er nu naar uitziet zal de belangstelling vanuit Potsdam weer groot zijn.
Wij doen dan ook een dringend beroep op u als gemeentelid om één of meer gasten in dat weekend gedurende drie nachten bij u te laten logeren.
Meldt u zich alstublieft aan!

Dat kan per mail aan: potsdamgroep@pg-dehoeksteen.nl of telefonisch via 0182 382302.

Maaltijdbereiders gezocht

Als onderdeel van het weekend met de Potsdammers zal op zaterdag 23 mei een gezamenlijke maaltijd worden georganiseerd. Om deze enigszins betaalbaar te houden, doen wij een beroep op gemeenteleden, die bereid zijn hun kookkunsten te laten zien en voor een aantal personen een gerecht te bereiden. U begrijpt: hoe meer gemeenteleden zich hiervoor inzetten, des te gevarieerder de maaltijd zal worden. Het zou leuk zijn als de keukenprinsen en –prinsessen een hapje mee-eten. Uiteraard zullen de gemaakte kosten worden vergoed.

De coördinatie van de maaltijd is in handen van Loes Breems, tel. nr. 0182 385573 en Huig Schouten, tel. nr. 0182 615863.

Meldt u zich alstublieft aan bij één van de bovenstaande personen of per mail aan: potsdamgroep@pg-dehoeksteen.nl .

De Potsdamgroep.