Orgel P.G. de Hoeksteen

Samen april 2017 beschikbaar

Samen april 2017 is weer gereed. Deze zal binnenkort bij u op de mat vallen.  Kunt u niet wachten, kijk dan alvast hier: Samen april 2017.

Het voorjaar lonkt. Overal fluiten vogels, overal zie je nieuw leven, overal krokussen en narcissen die omhoog schieten. Zelfs een licht voorzichtig voorjaarszonnetje. De warmte dient zich schuchter aan. En met die warmte ontstaat hopelijk voor velen van ons weer hoop. Een nieuw voorjaar, een nieuw beginnend leven en mooie dagen.
In de rubriek Oog en Oor verhaalt Jozien op een zeer bijzondere wijze over een pianoconcert van Rachmaninov en hoe deze haar inspireert bij het schilderen. Chris Koole neemt ons mee in Psalm 138: Ik wil U loven met heel mijn hart. Vanwege het zwangerschapsverlof van Hanneke neemt Jacqueline de honneurs waar en geeft zij een overzicht van de jeugd-activiteiten. Adriaan verwondert zich en Annemarie filesofeert een beetje.
De activiteitencommissie nodigt ons uit voor vier concerten. En laten we met elkaar een goede gemeenteavond vieren op 19 april. Veel leesplezier.