Rommelmarkt 2018

Samen december 2018 is online beschikbaar

De maand van advent en kerst is weer aangebroken. De maand van verwachting en waarin de geboorte wordt gevierd. Een maand waarbij de winkels weer in vol ornaat schijnen. Waar er aandacht is voor de commercie en de gezelligheid. Tegelijkertijd is deze maand de maand waar er aandacht mag zijn voor diegenen die alleen zijn, die niet met hun geliefden bij elkaar kunnen komen, waarbij er aandacht mag zijn voor hen met verdriet en pijn. Een maand waarbij wij er samen voor elkaar mogen zijn!

In deze Samen stelt Agnes Gooijer-Snel zich voor. Van harte welkom! Jan de Lange neemt ons mee in de bijbel via de melkman. Deïrdre van de Rijt-Scholts geeft ons een inkijkje in de gemeentegroeigroep. Er wordt aandacht gevraagd voor Komt Allen Tesamen. Bart van Deursen rijmt ons zijn voorliefde voor muziek voor. Daarnaast heeft Hester van ‘t Hof een ontmoeting met Peter en Loes Breems, voorwaar een mooie ontmoeting.

Graag wil de redactie u allen een mooie kerst wensen en hopen u ook in 2019 een mooie reeks van Samens te mogen aanbieden.

Klik hier om Samen december te lezen…