Samen januari 2019 online beschikbaar

Een nieuw jaar is begonnen. Een jaar waarbij wij hopen dat dit voor velen van u mooie nieuwe ontmoetingen gaat opleveren, nieuwe momenten, nieuwe er-varingen, waarbij u uzelf mag verblijden op geluk. Emoties horen bij het leven, geven kleur en diepgang. Mogen de hoogtes mooi zijn en mogen er zo weinig mogelijk dieptepunten zijn voor u. Dat wensen wij u toe. Een mooi 2019.

2019 is het jaar dat ons kerkblad 30 jaar bestaat. Wij zijn benieuwd naar uw herinneringen.

Ds. Veldhuizen wenst ons een goed 2019 aan de hand van een verhaal van nabijheid en genezende kracht. Sander Rijne-veld neemt ons mee door de natuur. En Bert Poot wenst ons een goed 2019 en laat zich inspireren door “Wat de toekomst brengen zal…”.

In deze Samen de begroting van het CKRM en de Diaconie. En tevens een oproep voor Actie Kerkbalans: Geef om De Hoeksteen.

Wilma Tuijtel inspireert ons aan de hand van Marc Chagall. Joep Roding “bemint omdat ik word bemind”.

Klik hier voor de Samen van januari 2019.