Samen juni 2018 online beschikbaar

Ik kwam laatst iemand tegen en daar maakte ik een praatje mee. We hadden het over twijfel. Sommige artikelen of sommige beelden zetten aan tot twijfel. Ik realiseerde me dat ook ik een twijfelaar ben. En stelde mezelf de vraag: Kan ik dan wel geloven? Wat betekent die twijfel voor mij? Mogen we wel twijfelen? 

Ik ben gaan lezen, ben gaan zoeken. En wat blijkt twijfel is inherent aan de bijbel. Adam en Eva, Abraham, Job en Gideon. Zij allen twijfelden ook. Het meest opmerkelijke is de tijd die de apostelen hebben met Jezus. “En toen zij Hem zagen, aanbaden zij, maar sommigen twijfelden.”

Volgens mij is het OK om te twijfelen.

Joep Roding schrijft over de kunst van het ontvangen. Jan de Lange roept ons op gevolg te geven aan de uitnodiging: ”De Meester is daar en Hij roept U!”. Ds. Roel Braakhuis en ds. Annemarie Six zullen ds. Hanneke Ouwerkerk ondersteunen gedurende de komende periode en stellen zich voor. Adriaan van ‘t Spijker deelt zijn passie met ons.

We wensen u weer veel lees-plezier.

De redactie

Klik hier om Samen juni 2018 te lezen…