Samen Mei 2016 beschikbaar

We leven toe naar Pinksteren. Maar wat betekent Pinksteren eigenlijk? Het is het derde grote feest van de kerk. Het is het minst bekend. Pinksteren betekent 50, het wordt vijftig dagen na Pasen gevierd. Waar gaat het over? 50 dagen na Pasen zijn de leerlingen van Jezus in afwachting van wat er komen gaat. Jezus heeft hen de opdracht gegeven de wereld te vertellen dat hij leeft, dat er vergeving is, dat mensen God kunnen leren kennen. ‘Maar nu nog niet’ zei hij erbij. ‘Wacht op de Geest’.

De redactie is weer verrast door mooie en inspirerende bijdragen. We denken dat u in deze Pinkstermaand net zo geïnspireerd wordt als dat wij dat zijn met deze Samen.  Ds. Hanneke Ouwerkerk neemt ons mee in de troostende vorm van bomen, terwijl Adriaan van ‘t Spijker tegen de wind in fietst.  En Geertje Leeuwenburgh verrast ons met de keuze van haar boek “De onderwaterzwemmer”
dat op een unieke wijze allerlei gemoedstoestanden beschrijft.
En dat is zeker nog niet alles.

Lees nu al online de nieuwste versie van Samen. Vanaf maandag 24 april zal deze weer bij iedereen bezorgd worden…..