Samen oktober 2018 online beschikbaar

Dankbaarheid. Een woord dat opkomt bij het mogen samen-stellen van dit blad. Bij het mogen samenzijn in De Hoeksteen. Bij het zien en horen van een kind dat blij zit te spelen. Bij het aanschouwen van een mooi schilderij of het hebben van een onverwacht gesprek op een achternamiddag. Of gewoon zomaar bij het zien van een bloem of de zonsondergang. Hebt u dat ook wel eens? Als redactie zijn we op zoek naar dat soort geluksmomentjes. We zouden het mooi vinden om die te verzamelen en op te nemen in dit kerkblad. Laat u horen!

Dankbaar ook dat de beroepingscommissie en kerkenraad geslaagd zijn in het vinden van een nieuwe predikant. Sonja Hoogendoorn doet verslag.
Ds. Hanneke Ouwerkerk verwoordt over stem en tegenstem. Jan de Lange verhaalt over “overdoping”. Annemarie Roding heeft Jezus gezien…
Een mooie ontmoeting met Corrie Heijkoop en een oproep om onze redactie te versterken. In dit blad mooie foto’s van de parkdienst, met dank aan Janine Termorshuizen.

Klik hier voor de oktober versie van Samen.