Start Solid Friends op 6-9-2013

Om het begin van het nieuwe Solid Friends-seizoen in te luiden, werd er in het eerste weekend van september een slaapnacht bij de familie Zwijnenburg georganiseerd. Omdat de afsluiting van het vorige seizoen door veel kinderen erg goed was bevallen, had een jeugdig lid het plan bedacht om opnieuw een feest te geven, maar nu met slaapactiviteit.

Omdat het ‘s middags regende, hebben we geen tenten opgezet en werd de schuur van de familie beschikbaar gesteld om de nacht in door te brengen. Jammer genoeg was het niet zo druk, maar hierdoor had iedereen wel een slaapplek. Gelukkig zat het weer met de bbq wel mee. Toen het begon te schemeren, werd het kampvuur in orde werd gemaakt. Hier is de rest van de avond doorgebracht, met live muziek (gitaar van Joost en Yoriam, cajon van Joren), spannende verhalen en een spannend spel. Rond 1.30 werd het voor iedereen tijd om te gaan slapen, maar…… het werd een wilde nacht, waarin iedereen werd opgeschrikt door gegil, vanwege een pad op een slaapzak, tandpasta op het gezicht, en enge geluiden… ‘s Morgens vroeg is iedereen ‘te vroeg’ wakker geworden, met een paar uitzonderingen die pas laat de slaap hadden gevonden.

Zaterdagochtend was er voor iedereen nog een ontbijtje, en nadat we met elkaar hadden opgeruimd en de volwassenen waren bedankt voor hun inzet, gingen we vermoeid naar huis, waar de meesten alsnog weer in hun eigen bed kropen.

Groet,

Yoriam Versteeg