Startweekend 2020

Startweekend 26 en 27 september:

‘Het Goede Leven’

Een goed leven… wat is dat eigenlijk? Wat is goed en hoe leef je dan? Wat betekent goed voor jou en wat betekent goed voor mij? Hoe maakt God je leven goed? Dat zijn mooie en ingewikkelde vragen om stil bij te staan tijdens het startweekend op zaterdag 26 en zondag 27 september. Met dit bericht willen we alvast een tipje van de sluier oplichten van de activiteiten die op deze dagen voorbij komen.  

Op zaterdagmiddag kan je per gezin/groepje, op gepaste afstand van elkaar, een puzzeltocht maken door en om Schoonhoven. Het thema van de puzzeltocht staat in het teken van ‘Het Goede Leven’.
Er is een wandeltocht voor zowel gezinnen met jonge kinderen en één voor degenen die wel van een flinke tocht houden en een fietspuzzeltocht, dus voor elk wat wils. Beide tochten zijn deugdelijk georganiseerd, waarbij we met elkaar ons houden aan de corona-maatregelen die op dat moment van toepassing zijn.

Aan het eind van de puzzeltocht staat er een frietkar bij De Hoeksteen waar je een lekkere zak friet kan halen om deze op gepaste afstand van elkaar te nuttigen.  

De kerkdienst van zondag 27 september zal ook in het teken staan van ‘Het Goede leven’. Wij zijn al enthousiast over dit weekend en hopen dat jullie dat ook worden!

KLIK HIER OM TE LEZEN HOE JE JE KUNT AANMELDEN!

Commissie Startweekend