Startzondag 17 september

Het thema van deze zondag is:

Ga mee!

Hoe kunnen we samen optrekken?

Onze Hoeksteengemeente biedt ook komend seizoen het nodige aan. Per doelgroep zijn er activiteiten en ook thematisch zal het één en ander worden aangeboden. Aan u de uitnodiging: Ga mee!

U/jij kunt ook meedoen aan de voorbereiding van de preek van deze startzondag. De Bijbellezing is Efeze 3 en dan met name vers 18.
Ds. Hanneke Ouwerkerk ontvangt jullie graag op dinsdagmiddag 12 september om 15.00 uur in de kerk. Neem gerust (klein)kinderen mee. Zij mogen ook meedoen of kunnen gaan spelen (het zal tot circa 16.00 uur duren). Ook zal er de mogelijkheid zijn om via de app mee te doen met de voorbereidingen. Stuur daarvoor een appje naar Hanneke (06-14506012), dan voegt zij je toe aan de digitale voorbereidings-app-groep.

Ten slotte willen wij u/jou vragen om iets lekkers te bakken (of mee te nemen) voor bij de koffie na de kerkdienst op de startzondag. Het geeft een extra feestelijk tintje aan het verdere programma van de startzondag. Graag aanmelden via e-chardon@hotmail.com zodat er ook niet veel te veel lekkers wordt gemaakt.

Via de zondagsbrieven krijgt u meer informatie.